Het enige kookpakket in België dat zonder abonnement en zonder minimum aan gerechten beschikbaar is. Reeds dezelfde dag aan huis geleverd vanaf 1 gerecht! 

Als belgische pionier bieden wij sinds 2014 kookpakketten zowel aan huis als in onze conceptstore te Antwerpen.

In elk kookpakket voorzien wij alle ingrediënten voor 2 personen, behalve peper en zout. Uiteraard leveren wij je een bijhorende duidelijke receptfiche met stap-voor-stap instructies. Maar koken doe je zelf: jij bent de chef!
 
In de winkel of aan huis geleverd? Kan je zelf kiezen! Kom je naar de winkel hoef je niet te bestellen, voor een levering vragen wij om vóór 15u besteld te hebben, dan kunnen wij nog voor 18u komen leveren. 

Op regelmatige basis veranderen wij ons assortiment door zowel nieuwe, alsook oude, gerechten. Verwacht je aan gemiddeld een 4-tal gerechten per week.

Ben je daarnaast op zoek naar een keileuk kookaccessoire of een originele kookboek? Spring binnen! Je zal vast en zeker dat ultieme cadeau vinden waar je iemand plezier mee doet!

Kortom: Convenience with a reduced environmental impact!

online bestellen?

Kiezen, klikken, koken ... Bestellen doe je in een mum van tijd!

hoe ga je te werk?

1

Bekijk de gerechten online

Op de website kan u ten allen tijden ons huidig aanbod van gerechten bekijken, aangevuld met alle extra informatie.
2

voor 15u besteld, straks in huis!

Selecteer de gerechten die u graag wenst te bestellen.
Vóór 15u besteld, vandaag geleverd! In de winkelwagen vindt u steeds een overzicht van uw gekozen gerechten en kan u steeds wijzigingen doorvoeren.  
3

POSTCODE CHECKEN & GEGEVENS AANVULLEN

Vul je postcode in en selecteer onze SAME DAY 'ECO' DELIVERY indien beschikbaar in jouw postcode. Dan kunnen wij dezelfde dag nog leveren.
4

tijdstip levering uitkiezen

Kies je tijdstip van levering uit, dezelfde dag of een andere dag dat jou beter uitkomt. Leveringen gebeuren tussen 14u30 en 16u, 16u30 en 18u of 18u30 en 20u. Aan jou de keuze!
5

nuttige dingen doen ipv boodschappen

Nadat je betaling is afgerond krijg je van ons nog een bevestigingsmail en hoef je enkel nog te wachten op onze koerier. Tijd dus voor nuttige dingen te doen ipv aan te schuiven aan de kassa van die drukke supermarkt!