GRATIS AAN HUIS GELEVERD IN VLAANDEREN & BRUSSEL

BE FIT BE AWESOME

Onze 'low carb' en 'veggie' gerechten zijn ondergebracht onder het 'Fit & Awesome'-label, ontwikkeld door onze eigen voedingsdeskundige Laura Van den Broeck, ook wel bekend als 'be fit be awesome by Laura'. Laura is een voedingsdeskundige en sportcoach die dagelijks mensen begeleidt naar een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Ze heeft een achtergrond in voedings- en dieetleer en een diploma als sportcoach.

bekijk het menu
Laura van be fit be awesome wanna taste icon
Laura van be fit be awesome so fresh icon

Het 'Fit'-aspect van de gerechten staat voor ingrediënten die je energiek laten voelen en vol met vitamines zitten. Ze bevatten weinig snelle suikers en verzadigde vetten, waardoor ze gezond zijn en helpen bij het behouden of bereiken van een gezond gewicht. Het 'Awesome'-aspect van de gerechten verwijst naar hun vullende karakter en waardevolle voedingsstoffen. Ze bevatten de juiste hoeveelheid vezels, eiwitten, complexe koolhydraten en gezonde vetten, waardoor je je geweldig zult voelen zonder energiedips. Daarnaast zijn er ook 'Fit & Veggie'-gerechten beschikbaar, die naast de 'Fit & Awesome'-principes ook vegetarisch zijn en geen vlees of vis bevatten.

bekijk het menu

Op haar Instagram-pagina @befitbeawesomebylaura deelt ze haar eigen gezonde recepten en workout-tips met duizenden volgers. Haar visie is gebaseerd op het hanteren van een evenwichtige en voedzame levensstijl, waarbij alles in de juiste balans wordt geconsumeerd. Onze gerechten met het 'Fit & Awesome'-label zijn zorgvuldig samengesteld volgens Laura's principes en herkenbaar aan het 'Fit & Awesome' en 'Fit & Veggie'-label. Deze gerechten zijn perfect in balans, met de juiste verhouding macronutriënten en voedzaamheid. Ze vullen goed, zijn rijk aan vitamines en zullen je hongergevoel wegnemen.

bekijk het menu
Laura van be fit be awesome love your belly icon