GRATIS AAN HUIS GELEVERD IN VLAANDEREN & BRUSSEL

HNGRY in 3 stappen:

01 Afbeelding voor stap 1

Stel je eigen menu samen

Kies zelf hoeveel maaltijden je bestelt. Lunch met het hele gezin, een gezellig etentje met vrienden of diner voor één? Vul je box met de lekkerste kant-en-klare gerechten.

02 Afbeelding voor stap 2

Kies een bezorgmoment dat jou uitkomt

We leveren bij je thuis, gratis en gekoeld. Dat doen we in heel Vlaanderen en Brussel. We bezorgen op zaterdag of maandag, op drie verschillende tijdstippen.

03 Afbeelding voor stap 3

Opwarmen, afwerken, voetjes onder tafel

Garnituur en instructies, dat krijg je er gewoon bij. Kwestie van je gerechten juist te verwarmen — en optimaal te genieten. Laat het smaken!

Goed eten in huis.

Ons prijskaartje

Bij HNGRY bepaal je eenvoudig het aantal gerechten en porties per gerecht dat je wilt bestellen, met of zonder abonnement. Via onze menupagina ontdek je direct je prijs per portie en totaalbedrag. Voeg minstens 3 gerechten toe en pas het aantal porties naar wens aan. Je vindt de prijs per gerecht en totaalprijs rechts onderaan. Je hoeft de bestelling niet af te ronden om de exacte prijs te weten.

bekijk het menu
bord met eten made by a real chef icon
bord met eten made by a real chef icon

Voor ieder wat lekkers

Of je nu de tafel dekt voor het hele gezin, je partner of enkel jezelf: met HNGRY kies je zelf welke maaltijden je koopt, wanneer je dat doet en in welke hoeveelheden.

Varieer tussen vegetarische maaltijden en vleesgerechten, wissel authentieke recepten af met verfrissende opties en geniet van diverse keukens, waaronder oosters, Italiaans en Mexicaans.

bekijk het menu

Gezond eten, zonder gedoe

Zonder sneetjes in je vingers, aangebakken burgers of overkokend water. Zonder overvolle koelkast en onnodige voedselverspilling. Zonder vuil aanrecht of een vaatwasser die uitpuilt van de aangekoekte potten en pannen.

HNGRY’s kant-en-klare gerechten besparen je een hoop tijd en moeite, zonder in te boeten aan kwaliteit. Je krijgt smakelijke, evenwichtige maaltijden — bedacht en gemaakt door professionele chefs, met verse, hoogwaardige ingrediënten.

bekijk het menu
Kok die kookt made by a real chef icon

Heerlijke, kant-en-klare gerechten, vers en gratis aan huis geleverd.

Heerlijke, kant-en-klare gerechten, vers en gratis aan huis geleverd.

Heerlijke, kant-en-klare gerechten, vers en gratis aan huis geleverd.

HNGRY has a story

Als Belgische pionier kwam HNGRY al in 2014 met maaltijdboxen. Het principe was simpel: dozen met ingrediënten en receptfiches werden thuis geleverd. Drie succesvolle jaren en een pak nieuwe concurrenten later besloten we de pauzeknop in te drukken. Tijdelijk, want één ding was duidelijk: voor thuisbezorgde maaltijdboxen was dit nog maar het begin.

In de jaren nadien bleef onze liefde voor lekker eten en gastvrijheid de rode draad. Zo bouwden we tijdens de pandemie een duurzaam leveringsmodel uit voor restaurant Condacum in Kontich: kant-en-klare, thuisbezorgde maaltijden. Een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en stipte levering leidden de weg naar succes. Al snel breidden we uit naar de provincie Antwerpen, en vervolgens naar heel Vlaanderen.

Heerlijke, kant-en-klare gerechten, gratis en vers aan huis geleverd: HNGRY 2.0 was geboren.